НОВО: ТВ сервери со почетна цена од 2,900 денари месечно
  • денови,
  • часови,
  • минути,
  • секунди

TВ медиа сервери

Лиценциран панел

TВ медиа сервери

НАПОМЕНА: Пакетот има можност да се промени во било кое време. За плаќање преку PayPal, за да биде успешно плаќањето валутата од Денари мора да биде променета во валута Евра. За повеќе информации: info@shoutcast.mk

Веќе од
2562.50 Ден. /месечно
Дознајте повеќе
Лиценциран панел

Премиум поддршка

Популарно

Премиум поддршка

НАПОМЕНА: Пакетот има можност да се промени во било кое време. За плаќање преку PayPal, за да биде успешно плаќањето валутата од Денари мора да биде променета во валута Евра. За повеќе информации: info@shoutcast.mk

Веќе од

FREE

Дознајте повеќе
Популарно

Радио сервери

Најпродавани пакети

Радио сервери

НАПОМЕНА: Пакетот има можност да се промени во било кое време. За плаќање преку PayPal, за да биде успешно плаќањето валутата од Денари мора да биде променета во валута Евра. За повеќе информации: info@shoutcast.mk

Веќе од
83.33 Ден. /месечно
Дознајте повеќе
Најпродавани пакети

Reseller пакети

Популарно

Reseller пакети

НАПОМЕНА: Пакетот има можност да се промени во било кое време. За плаќање преку PayPal, за да биде успешно плаќањето валутата од Денари мора да биде променета во валута Евра. За повеќе информации: info@shoutcast.mk

Веќе од
3590.00 Ден. /месечно
Дознајте повеќе
Популарно
Како до лесна и успешна регистрација!
Информации

Ве замолуваме да користите валидни информации при регистрација. 

Детални информации

Дополнителни информации за вашата сметка пр. адреса, компанија и слично.

Избор на услуги и пакет

Го одбирате соодветниот пакет кој мислите дека вам ќе ви одговара за користење.

Успешна нарачка

По нарачка и изборот на услугите и пакетите вашате услуги ќе бидат активни ВЕДНАШ

Професионален тим

Имаме поддршка 24/7 за какви било проблеми, сакаме нашите клиенти да бидат без никаков прекин на услугите.

Премиум поддршка

Секое прашање и проблем се третирани професионално и одговорно, во најбрз можен рок.

Што велат Клиентите за нас?
Префрлување од друг панел или провајдер?
Нашиот посветен тим за миграции е подготвен да ја пренесе вашиот постоечки сервис Радио или ТВ Медиа со севкупната содржина од вашиот претходен хост и да ја конфигурира да функционира оптимално на нашата платформа. Ние исто така можеме да префрлиме регистрации на домени од други регистратори за да ви обезбедиме целосно управување со целото ваше онлајн портфолио на едно место!

Повеќе..