Одберете го вашиот радио Reseller пакет И започнете да препродавате радио сервери
Радио Business Reseller
3,590/mo
  1 стстична ИП адреса
  50 радио слота/Reseller
  Квалитет до 128 kbps
  10GB Простор
  Бесплатен SSL сертификат
  HTTP/HTTPS протокол
  Бесплатен SSL за сите радио станици
  Плејлисти, статистика, реклами и др..
  Управување преку мобилен уред.
  SHOUTcast v1 v2.5 v2.6 / ICECast v2
  MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG
  Креирање на ДЏ корисник
  HTTP и HTTPS портови
  Комплетна статистика на корисници
  100% Сервер Uptime
Professional Reseller
5,000/mo
  1 стстична ИП адреса
  100 радио слота/Reseller
  Квалитет до 192 kbps
  50GB Простор
  Бесплатен SSL сертификат
  HTTP/HTTPS протокол
  Бесплатен SSL за сите радио станици
  Плејлисти, статистика, реклами и др..
  Управување преку мобилен уред.
  SHOUTcast v1 v2.5 v2.6 / ICECast v2
  MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG
  Креирање на ДЏ корисник
  HTTP и HTTPS портови
  Комплетна статистика на корисници
  100% Сервер Uptime
Enterprise Reseller
7,500/mo
  1 стстична ИП адреса
  100 радио слота/Reseller
  Квалитет до 320 kbps
  50GB Простор
  Бесплатен SSL сертификат
  HTTP/HTTPS протокол
  Бесплатен SSL за сите радио станици
  Плејлисти, статистика, реклами и др..
  Управување преку мобилен уред.
  SHOUTcast v1 v2.5 v2.6 / ICECast v2
  MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG
  Креирање на ДЏ корисник
  HTTP и HTTPS портови
  Комплетна статистика на корисници
  100% Сервер Uptime