Одберете пакет кој вам ви одговара за вашите намени Ви нудиме квалитетни сервери со 100% UpTime
CEL MAI POPULAR
Пакет 6+3=9
De la 350/lună
  2GB Радио простор
  БЕСПЛАТНО Контрол панел
  128 Kbps Аудио квалитет
  500 Слушатели
  24/7/365 Поддршка
  БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
  100% Сервер Uptime
СТАРТ ПАКЕТ
800/lună
  5GB Радио простор
  БЕСПЛАТНО Контрол панел
  128 Kbps Аудио квалитет
  500 Слушатели
  24/7/365 Поддршка
  БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
  100% Сервер Uptime
БИЗНИС ПАКЕТ
1,550/lună
  10GB Радио простор
  БЕСПЛАТНО Контрол панел
  192 Kbps Аудио квалитет
  24/7/365 Поддршка
  500 Слушатели
  БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
  100% Сервер Uptime
МЕГА ПАКЕТ
3,500/lună
  15GB Радио простор
  БЕСПЛАТНО Контрол панел
  320 Kbps Аудио квалитет
  3000 Слушатели
  24/7/365 Поддршка
  БЕСПЛАТНА Реклама и маркетинг
  100% Сервер Uptime