Последен повик ????Black Friday АКЦИЈАТА започна!
Започнете ја Новата 2022 година со достапните пакети на SHOUTcast.mk за да доживеете неверојатно искуство со радио платформата!

Достигнете ја вашата публика насекаде со дигитално радио и супер квалитет.
Проверете ги достапните пакети и подгответе се да се вљубите во технолошките карактеристики што ги нуди SHOUTcast.mk.
При секоја нарачка користете го промотивниот код 50%ПОПУСТ
Цената на избраниот пакет е достапна со потпишување на договор на 12 или 24 месеци.
Телефон за општи прашања информации и радио пакети: +389 78 286 756 / +389 78 685 329mardi, mars 8, 2022

« Retour