НОВО: ТВ сервери со почетна цена од 2,900 денари месечно
  • денови,
  • часови,
  • минути,
  • секунди

Акции и промоции

секогаш пред другите со SHOUTcast.mk Медиа

13th Apr 2024

Информација до сите лојални клиенти

Почитувани, Во текот на изминатите месеци Воедно и во текот на месец април добивме повици од нашите лојални  клиенти со поплаки дека неколку лица се претставуваат Во име на МКД Хостинг како ...

16th Feb 2024

Тим за миграции

Нашиот посветен тим за миграции е подготвен да го пренесе вашиот постоечки Радио или ТВ Медиа сервис со севкупната содржина од вашиот претходен хост и да го конфигурира да функционира ...